5x badkamer inspiratie

5x Badkamer inspiratie om bij weg te zwijmelen

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Een nieuwe badkamer uitkiezen of samenstellen is een lastige klus. Zeker omdat er zo veel verschillende mogelijkheden, stijlen, kleuren en materialen zijn om uit te kiezen. Om je een klein beetje op weg te helpen, laat ik je kennis maken met vijf badkamers van Instagram om bij weg te zwijmelen.

1. Wen je in Bali

En geloof mij, deze badkamer van Home By Stuart zorgt er voor dat je het idee hebt dat je in Bali bent. Door de steenstrips op de muur, het houten badkamermeubel en het beton ciré op de muren heeft Eva een perfecte sfeer gecreëerd in deze prachtige badkamer. De natuurlijke materialen zorgen voor rust en eenheid, waardoor het wat weg heeft van de Wabi Sabi interieurstijl. Dit is sowieso één van mijn favoriete badkamers!

Badkamer inspiratie Home by Stuart - Interieurfanaad blog

2. Warme, lichte en minimalistische badkamer inspiratie

Een lichte badkamer met natuurlijke materialen en kleuren die worden aangevuld met gouden tinten; de badkamer van @charisathome. De plaatjes van haar prachtige badkamer stralen een oase van rust uit. Bijna alsof je je in een wellness resort bevindt.

Badkamer inspiratie van Charisathome

3. Landelijke badkamer met moderne grijze tegels

Deze prachtige badkamer kwam ik tegen op Pinterest. Door de houten balken, grijze tegels en zwarte douchedeur en douchekraan heeft deze grijze badkamer een landelijke maar toch ook industriële uitstraling. Zeker één van mijn favorieten!

Industriele en landelijk  | Interieurfanaad blog
Bron: Pinterest

4. Strakke en elegante badkamer inspiratie

Het account @mathildasinterior staat vol met prachtige plaatjes van haar strakke en elegante interieur. Haar badkamer heeft beige/grijze tegels en zwarte elementen, waardoor het een mooi geheel wordt. De eyecatcher is zeker het vrijstaande mat zwarte bad.

5. Een mix tussen oud & nieuw

En last, but zeker not least; deze prachtige badkamer van @wonenineenoudefabriek. Bij hun badkamer hebben ze de oude ‘paddestoel’ pilaren van de fabriek laten staan en daaromheen de badkamer gecreëerd. Hierdoor hebben ze een mix tussen oude elementen van de fabriek en een moderne nieuw badkamer. Heel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf!

Prachtige badkamer van @wonenineenfabriek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *