Paaseieren in een paastak

5x de mooiste Paas decoratie

De zon begint zich steeds meer te laten zien, de vogeltjes fluiten en de donkere dagen zitten er op. Kortom; Pasen komt ook dichterbij. En wat is er nou leuker dan op die eerste zonnige dagen ook je huis alvast lente klaar te maken? Hier vind je vijf tips voor de mooiste Paas decoratie.

1. Paastakken en Paasgroen

Bij Pasen horen natuurlijk Paastakken en ander Paasgroen. Doe deze mooie takken in een grote vaas en versier ze bijvoorbeeld met wat paaseitjes.

2. Paaseieren als Paas decoratie

Naast paastakken mogen paaseitjes natuurlijk ook niet ontbreken. En dan bedoel ik niet alleen de chocolade eitjes. Maar denk bijvoorbeeld aan eitjes van kunststof om in je paastak te hangen of schilder wat eierschalen in de kleuren van je interieur.

3. Tulpen, narcissen en andere bloemen

Vrolijk je interieur op met de mooie kleurrijke tulpen, narcissen of andere mooie bloemen. Tips om ze extra lang mooi te houden: gebruik een schone vaas, snij de bloemen schuin af, zet ze op een koele en niet-zonnige plek en ververs regelmatig het water.

4. Kaarsen in vrolijke Paaskleuren

Ook leuk om met kaarsen je interieur wat kleur te geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie zachte kaarsen in pastel kleuren. Ook super leuk voor op de tafelsetting tijdens het Paas ontbijt.

5. Paas decoratie: Creatief met bloembollen

Naast bloemen of paastakken, kan je ook creatief bezig gaan met bloembollen als Paas decoratie. Zoek een mooie schaal of brede vaas, koop wat mos en een aantal bloembollen en maak er een mooi stukje van. Lekker groen, fris en kleurrijk wanneer de bloembollen uitkomen. Uiteraard kan je deze schalen ook vinden bij het plaatselijke tuincentrum.

Meer leuke DIY projecten lees je hier!

Meer inspiratie over de mooiste Pas decoratie? Op mijn Pinterest bord vind je allerlei leuke ideeën en inspiratie.

1 gedachte over “5x de mooiste Paas decoratie”

  1. Pingback: Marmeren paaseitjes; zo maak je ze zelf - Interieurfanaad | Interieur, DIY en Lifestyle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *