5x de mooiste tafelhaarden | Interieurfanaad

5x de mooiste tafelhaarden

Tafelhaarden zie je steeds meer op social media voorbij komen. Een tafelhaard is eigenlijk een kleine vuurhaard die vaak werkt op bio-ethanol, die je op tafel kan plaatsen. Maar je hebt ook tafelhaarden die daadwerkelijk ingebouwd zijn in een tafel. Ze geven een gezellige sfeer, zeker tijdens een sfeervolle zomerse avond op de tuintafel of tijdens een knusse regenachtige dag binnen. Tafelhaarden kunnen namelijk bijna in alle gevallen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De keuze is reuze, dus ik heb mijn top vijf mooiste tafelhaarden voor je op een rijtje gezet.

De mooiste tafelhaarden; mijn top 5

In dit blog ga ik het voornamelijk over de losstaande kleinere sfeerhaarden hebben. Wil je zo’n bio-ethanol haard graag binnen neerzetten en gebruiken? Dan is het verstandig de ruimte goed te ventileren.

1. De V&M Home Tafelhaard voor binnen en buiten

We beginnen gelijk goed; deze prachtige crèmekleurige tafelhaard is perfect voor zowel buiten als binnen. Deze schaal heeft een doorsnede van 33 cm en een hoogte van ongeveer 15 cm. Hierdoor is die niet te groot en kan je ‘m eigenlijk overal plaatsen waar je wilt. Deze V&M Home Tafelhaard werkt op bio-ethanol.

2. De Leeff tafelhaard met glas

Het fijne aan de Leeff tafelhaard is de glazen cilinder. Deze zorgt ervoor dat de vlam geen eigen leven kan gaan leiden en geeft dus een stukje extra veiligheid. Daarnaast wordt er ook een dover meegeleverd, zodat je heel makkelijk het vuur kan doven.

3. De Leeff Fire Bowl

De Leeff Fire Bowl is ook echt een beauty die perfect blend in je interieur. Deze schaal is gemaakt van massief steen en heeft een klein reservoir in het midden die je kan vullen met bio-ethanol. Een prachtige eye catcher.

4. Olvy luxe sfeerhaard

Ben je op zoek naar nét even iets anders dan de tafelhaarden hierboven? Dan is de Olvy Luxe Sfeerhaard misschien wel wat voor jou. Ook deze werkt op bio-ethanol. Door het ovale vorm van het glas krijgt de tafelhaard een wat luxere en strakkere uitstraling dan de andere haarden. Ook echt een blikvanger! Geschikt voor zowel binnen als buiten.

5. Action tafelhaard bio-ethanol

En dan last but not least; de Action tafelhaard. Deze heb ik zelf besteld, omdat ik super benieuwd was naar de kwaliteit. In mijn Instagram post over deze sfeerhaard lees je daar meer over. Helaas is die nu niet meer te bestellen, maar je hebt wel een soort zelfde op Bol staan die zelfs nog wat goedkoper is. Deze haard heeft een strak ontwerp, werkt net zoals alle andere hierboven ook op bio-ethanol en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Tafelhaard zelf maken

Maar wist je dat je een tafelhaard ook heel makkelijk zelf kan maken? Met een stenen pot, wat decoratie stenen, een aluminium bakje die hittebestendig is en wat bio-ethanol heb jij binnen een handomdraai een zelf gemaakte sfeerhaard gecreëerd. Ik leg je elke stap uit in mijn blog: DIY: Zelf een bio-ethanol tafelhaard maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *