7x zwarte keuken inspiratie

7x zwarte keuken inspiratie

Een zwarte keuken, je ziet ze de laatste aantal jaar steeds meer. Zelf ben ik er helemaal verliefd op en ook wij hebben bij het renoveren van de benedenverdieping gekozen voor zwarte kastjes en frontjes. Doordat wij verder een vrij licht huis hebben met veel witte muren en een wat lichtere houtlook vloer, creëert onze zwarte keuken juist een heel erg mooi contrast. Ben jij ook aan het kijken voor een nieuwe keuken en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder vind je 7x zwarte keuken inspiratie van Instagram!

@jb_styling_interieur | Zwart met witte keuken

Waarmee kan ik dit blog beter starten dan de zwarte keuken die mijn vriend & ik gebruikt hebben ter inspiratie voor onze eigen keuken, namelijk die van @jb_styling_interieur. Door de nisjes aan de zijkant blijft de keuken een lichte uitstraling hebben waardoor de kasten en de frontjes van het keukeneiland er extra uitspringen. Love it!

@boerderij_1652 | Zwarte keuken met hout

Niet alleen de keuken van @boerderij_1652 is echt prachtig, maar het hele interieur is om van te kwijlen. Doordat het landelijke huis veel industriële meubels, vormen en materialen heeft, krijgt het een prachtige uitstraling. Zie je ook die nis met de twee spotjes? Perfectie al zeg ik het zelf.

@styleandsugar | Zwart gecombineerd met aarde tinten

Greet van @styleandsugar heeft gekozen voor een zwart keukeneiland en een witte kastenwand. Door de zachte aardetinten die in de rest van haar interieur terug komen knalt het keukeneiland er uit.

@trijntje__visser | Minimalistische zwarte keuken

De keuken van Trijntje is minimalistisch maar tegelijkertijd ook warm en sfeervol. Het robuuste grijze keukenblad en de wat landelijke greepjes maken de keuken tot een lust voor het oog.

@huizedop | Robuust met grijze tinten

Dit is natuurlijk de keuken van Judith van Huizedop! Een combinatie van grijze muren, donkere keukenkasten, een donker keukenblad, robuust houten plankjes en héél véél mooie accessoires.

@sumeyye_tatci | Geheel zwarte keuken

Deze keuken van @sumeyye_tatci is ook al zo’n plaatje! Hier is gekozen voor zwarte kastjes, een zwart marmeren blad en op de achterwand hebben ze een mooi contrast aangebracht door te kiezen voor een wit marmer.

@interieurfanaad | Zwart, wit en marmer

Ook wij hebben in ons huisje een prachtige (vind ik natuurlijk) zwarte keuken staan. Door de houtnerf in de frontjes, krijgt de keuken een iets robuustere en stoere look. Daarnaast hebben wij gekozen voor een marmer blad met een hele lichte en rustige tekening er in.

Hopelijk heb je hier wat inspiratie uit kunnen halen! Zit jouw ideale zwarte keuken er toch nog niet tussen? Neem dan eens een kijkje op mijn Pinterest bord voor nog veel meer mooie plaatjes, keuken inspiratie en ideeën.

Liefs,
Nadine

Pinterest interieurfanaad | Zwarte keukens

Heb je deze berichten ook al gezien?

5 gedachten over “7x zwarte keuken inspiratie”

  1. Wanneer je grote ruimtes hebt, vind ik het ook mooi om deze in te richten met donkere meubels. Zwarte keukens spreken mij overigens ook aan! Je kan deze goed combineren met natuurlijke tinten om een landelijk maar modern effect te creëren.

  2. Pingback: Hier moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe keuken - Interieurfanaad | Interieur, DIY en Lifestyle

  3. Ik ga binnenkort met mijn familie verhuizen, en we willen allemaal een grote keuken, maar we kunnen maar niet met elkaar eens zijn voor de kleur. Mijn man wil een groene keuken, en ik wil graag een zwarte keuken. Hier staan hele mooie foto’s, ik zal ze zeker aan hem laten zien, hopelijk zal hij het dan met me eens zijn.

  4. Pingback: 7 tips voor het samenstellen van een budget keuken - Interieurfanaad | Interieur, DIY en Lifestyle

  5. Pingback: Interieur inspiratie door AI (Artificial Intelligence) - Interieurfanaad | Interieur, DIY en Lifestyle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *