Creature Comforts gezelschapspel

Creature Comforts; een prachtig en leuk gezelschapsspel

Ben jij een spelletjesfanaat? Of vind je het gewoon leuk om af en toe een spelletje met vrienden of familie te spelen op een gezellige avond? Dan is het spel Creature Comforts misschien wel wat voor jou! Hieronder lees je meer over dit mooie spel wat je ook prima met kids kunt spelen.

Creature Comforts; het spel

Bij het spel Creature Comforts is het de bedoeling dat jij samen met je bosdieren familie je huisje helemaal klaar maakt voor de winter. En natuurlijk mogen gezelligheid en comfort daar niet bij ontbreken. Van bordspellen en meubels tot de lekkerste taarten en sprookjestuinen, alles om jouw huisje zo leuk mogelijk te maken. En daarbij verdien je natuurlijk punten.

Vormgeving van het spel

Iets wat gelijk opvalt bij Creature Comforts is de vormgeving van het spel. De prachtige illustraties en felle kleuren van het bord en de kaartjes maken het een plezier voor het oog. Daarnaast zat bij het spel via Stoneboxer ook de uitbreiding met houten accessoires, goederen en poppetjes. Deze maken het spel extra leuk om te spelen.

Vormgeving Comfort Creatures spel

Is Creature Comforts geschikt voor kinderen?

Dit vind ik altijd een lastig iets. Dan heb je een leuk of mooi spel gevonden, maar zijn de regels zo ingewikkeld dat het lang duurt voordat je echt lekker kan spelen. En dan hebben we het nog niet eens over spelen met kinderen. Gelukkig is dat bij Creature Comforts niet het geval. Het spel is mooi, de regels zijn vrij simpel en het thema past prima bij kinderen. Wel kan ‘een potje’ al snel 45 minuten duren. Even snel een spelletje spelen, daar is Creature Comforts dus niet echt geschikt voor.

Speluitleg

Benieuwd naar het spel? In de video hieronder wordt stap voor stap laten zien wat er in de doos zit. Ook worden het spel en de spelregels uitgebreid besproken.

Ben je na het lezen van dit blog net zo enthousiast geworden over Creature Comforts als ik? Bestel dan snel jouw exemplaar bij Stoneboxer.

Benieuwd naar meer tips over de leuke spelletjes? In het blog ‘Top 7 leukste spelletjes voor een gezellig avondje met vrienden‘ vertel ik over mijn top 7.

1 gedachte over “Creature Comforts; een prachtig en leuk gezelschapsspel”

  1. Pingback: New York Zoo; het perfecte familiespel - Interieurfanaad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *