Bankje Action teddy stof

DIY project: bankje van de Action

Zo nu en dan heeft de Action super leuke woonaccessoires die soms door een kleine DIY nóg leuker worden. En dat allemaal voor een prikkie! Daar houden wij interior lovers wel van. Zo ook bijvoorbeeld met het teddy bankje. In de winkel waren er twee uitvoeringen van dit Action bankje. Een bamboo frame met een teddy stof zitting of met een velvet stof zitting. Ik ben voor de teddy stof gegaan.

Bankje Action teddy stof
DIY project bankje Action

Do it yourself project – Bankje Action

Toen ik deze leukerd in de winkel zag staan, kon ik het niet laten ‘m mee te nemen. Het bamboo frame van het bankje paste niet helemaal in de stijl van mijn interieur. Maar zwart natuurlijk wel! Dus heb ik het frame eerst licht opgeschuurd en daarna mat zwart gespoten met de spuitbus van de Action. Even een nachtje laten staan zodat de verf goed kan uitharden. De volgende dag heb ik het bankje in elkaar gezet en voilá; je hebt een super leuk (en goedkoop) bankje om wat leuke accessoires op te zetten. Wil je weten hoe ik dit DIY project precies gedaan heb? Je ziet het in mijn Instagram video hieronder:

Helaas is het Teddy bankje niet meer te verkrijgen bij de Action (zo ver ik weet). Je hebt wel een soort zelfde bankje bij de Xenos. Wellicht kan je met een spuitbus en wat creativiteit ook wat moois maken van de onderstaande bankjes.

Action DIY ideeën

Naast dit DIY project met het Action bankje , heb ik ook nog een aantal andere leuke en simpele doe-het-zelf projecten voor je verzameld: de leukste DIY projecten op TikTok en Instagram. Heb je bijvoorbeeld het laptoptafeltje van de Action al gezien of het kledingrek? Met een likje verf tover je het binnen een handomdraai om tot een mooi woonitem. Op zoek naar meer Action DIY ideeën? Op mijn Instagram account deel ik allerlei inspiratie over interieur en leuke doe het zelf projecten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *