Knit Factory Sierkussens

Fijne sfeermakers; de sierkussens van Knit Factory

In deze wintermaanden is het koud en donker buiten, vaak gepaard met hier en daar een flinke bui. Dat betekent dat we het binnen maar gezellig moeten maken! Een van de woonaccessoires waar je dat goed mee kan doen, zijn sierkussens.

Knit Factory Sierkussens

Sierkussens van Knit Factory

De kussens en plaids van Knit Factory zijn perfect voor het gezellig & cosy maken van je woonkamer of slaapkamer. Veel van deze kussens en plaids hebben namelijk een mooi gebreid patroon, waardoor je gelijk een warme sfeer creëert in huis. De unieke combinatie van dit breiwerk en de stof geven de sierkussens en dekens een bijzondere, luxe en gezellige uitstraling.

Wist je dat de accessoires gemaakt zijn van natuurlijke materialen? De etiketten zijn bijvoorbeeld van leder en de sierknoopjes van kokosnoot. Alle kussens worden in Nederland gemaakt.

Sfeer creëren in huis

Heb je over het algemeen een vrij rustig kleurpatroon in huis, maar zou je wel graag iets willen doen met een accentkleur? Daar zijn kussens en plaids perfect voor. Door bijvoorbeeld een mooi donkergroen of juist fel geel kussen op de bank te leggen, breng je net wat extra kleur in huis. Word je de kleur misschien een keertje zat? Geen probleem, want je kan de kussens natuurlijk heel makkelijk omwisselen voor een andere. Maar je kan natuurlijk ook lekker gaan mixen & matchen!

Verschillende formaten sierkussens

Door te spelen met verschillende formaten sierkussens maak je je interieur even net wat spannender. Zo heeft Knit Factory 50 x 50 cm kussens maar ook 60 x 40 cm kussens. Door deze formaten met elkaar te combineren, creëer je een speels effect.

Sierkussens verschillende formaten

Plaids van Knit Factory

Naast een ruime keuze uit sierkussens, heeft Knit Factory ook een groot assortiment plaids. Met een mooi gebreid plaid maak je van je bank een stijlvol en knus plekje waar je heerlijk kan relaxen. Ze zijn mooi als decoratie maar natuurlijk ook heel fijn om ‘s avonds lekker onder te kruipen.

Meer tips over het stijlen van je interieur? In mijn blog ‘7 essentiële tips voor interieur styling‘ deel ik waardevolle tips zodat je jouw huis kan transformeren tot jouw droomplekje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *