Interieurfanaad Online Magazine

Het Interieurfanaad online magazine

Al een tijdje was ik achter de schermen druk bezig met iets heel leuks. Naast Instagram, TikTok en deze website wilde ik heel graag nog iets toevoegen. Iets waar ik nog meer inspiratie kan geven en tegelijkertijd ook mijn eigen verhaal in kwijt kan. En nu is het er dan eindelijk; het allereerste Interieurfanaad online magazine. Onwijs tof, maar ik vind het ook wel erg spannend. Al ben ik rete-trots op het resultaat!

In dit online magazine leer je mij wat beter kennen naar aanleiding van allerlei feitjes, vertel ik je wat mijn favorites van dit moment zijn, laat ik je nog drie leuke kernachtige DIY projectjes zien, hebben we het over dé interieur trends van volgend jaar en komen er natuurlijk nog heel veel (budget shop) tips & tricks in voor. Dus eigenlijk een uitbreiding van alles wat je terug ziet op mijn Instagram account. Inclusief tips over de leukste films & series van het moment.

Dus wil jij niets missen? Neem dan snel een kijkje; Interieurfanaad online magazine.

Liefs,
Nadine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *