EZIclean stofzuiger

Makkelijk huishouden met EZIclean

Huishouden; een klusje die ik liever aan iemand anders over laat (lees; mijn vriend). Maar helaas moet ook ik er aan geloven om elke week even het huis te stoffen, stofzuigen en te schrobben. Gelukkig maakt EZIclean het mij een stuk makkelijker.

Steelstofzuiger EZIclean

EZIclean Robotstofzuiger

Want we hebben namelijk de robotstofzuiger van EZIclean in huis. Deze automatische stofzuiger staat bij ons in de woonkamer en met een druk op de knop gaat ze (ja, het is een zij en ze heet Truus) aan het werk. Super fijn, want ze kan niet alleen stofzuigen maar ook dweilen. Door wat water met een druppeltje schoonmaakmiddel in het waterreservoir te doen, kan ze beide tegelijk. Dat scheelt je toch weer lekker wat werk! Ze is te besturen met een app, maar je krijgt er ook een afstandsbediening bij geleverd. Zo kan je de stofzuiger zelf ook een bepaalde kant op sturen.

Omdat Nala, onze kat, soms erg kan verharen, heb ik gekozen voor de Xpert Animal robotstofzuiger. Door de geavanceerde technologie zuigt die moeiteloos alle kattenharen op.

Andere stofzuigers

Naast de robotstofzuiger hebben wij ook de EZIclean steelstofzuiger. Deze gebruik ik vooral voor de bovenverdieping. Met de batterij die het zo’n 35 minuten volhoudt, is het een ideaal ding voor de slaapkamers.

De steelstofzuiger heeft drie snelheden en wordt geleverd met een extra accu. Mocht je toch wat langer bezig zijn, kan je de accu makkelijk en snel verwisselen waardoor je het klusje af kan maken. Daarnaast krijg je er ook een oplaadstation bij geleverd, waaraan je alle accessoires kan hangen zodat alles op één plek blijft. Zelf vind ik het erg fijn dat je geen gaten in de muur hiervoor hoeft te boren, maar je ‘m gewoon kan plaatsen waar je zelf wilt. Je hebt alleen een stopcontact nodig.

Wanneer je de steel van de stofzuiger verwijdert, kan je verschillende opzetstukken er op plaatsen waardoor je in een handomdraai een kleine handstofzuiger hebt. Zeker voor plekken die je anders moeilijk kan bereiken is dit een fijne oplossing. Met het opzetstuk kan je bijvoorbeeld de trap perfect stofzuigen, maar je ontvangt er ook een opzetstuk bij die speciaal voor plinten en kleine hoekjes is.

EZIclean stofzuiger robotstofzuiger
Eziclean Steelstofzuiger Cyclomax Experience Infiny

Meer informatie over de stofzuigers van EZIclean

Wil je meer weten over het assortiment van EZIclean? Neem dan zeker een kijkje op hun website. Daar vind je alles over welke stofzuiger het beste voor jou is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *