New York Zoo Review spel

New York Zoo; het perfecte familiespel

Zoals jullie misschien ondertussen wel weten, vind ik het super leuk om zo nu en dan een spel te spelen met familie en/of vrienden. Lekker op een rustige avond, een hapje & drankje erbij en gezellige mensen. Ik hou er van! Dus deel ik soms wat leuke spelletjes tips. En voor wie op zoek is naar een mooi spel die je ook makkelijk met kids kunt spelen, is New York Zoo echt een aanrader. Waarom? Dat vertel ik je hier!

New York Zoo Review

In het spel New York Zoo ben je de eigenaar van een dierentuin in New York. Het doel van het spel is zoveel mogelijk nieuwe dieren te krijgen en hun verblijven zo goed & efficient mogelijk te plaatsen op je eigen speelbord. Samen met attracties wil je je dierentuin ontwikkelen tot een groot succes. Degene die dit als eerste voor elkaar krijgt en dus heel zijn of haar dierentuin heeft gevuld, is de winnaar.

De regels zijn eenvoudig en je hebt het spel snel opgezet, waardoor het ook voor kinderen erg leuk is om te spelen. Daarnaast is de vormgeving van New York Zoo heel fris en kleurrijk en zijn de houten dieren een leuke toevoeging aan het spel.

Het spel kan je spelen met één tot vijf spelers. En met één potje ben je ongeveer zo’n 30 tot 50 minuten bezig.

Speluitleg

Ben je benieuwd naar het spel? In de video hieronder wordt stap voor stap laten zien wat er in de doos zit. Ook worden het spel en de spelregels uitgebreid besproken. Het boekje met de spelregels vind ik namelijk wel een beetje lang en misschien iets té langdradig. Zonde, want dat maakt het vaak lastiger om het spel te begrijpen terwijl de spelregels helemaal niet ingewikkeld zijn.

Speluitleg New York Zoo

Ben je ook enthousiast geworden over New York Zoo? Het spel is te bestellen bij Stoneboxer.

Ken je dit spel al? Dan is Creature Comforts misschien wel wat voor jou. Ook hier heb ik een kort blog over geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *