Over mij

Ik zal mijzelf even voorstellen; mijn naam is Nadine, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend, zijn zoontje (voor de helft van de tijd) en Nala onze kat in Zuid-Holland.

Naast mijn fulltime baan als Marketing Manager vind ik het ontzettend leuk om met van alles bezig te zijn wat met interieur en styling te maken heeft. Tijdens mijn werk bij vtwonen een paar jaar geleden, heb ik dan ook echt een liefde gekregen voor bepaalde merken en producten. Het liefst alles in het zwart, wit en grijs met een tropisch en soms wat uniek tintje. Ik ben namelijk erg fan van woonaccessoires die origineel zijn en die je niet in elk huis zal vinden.

In 2017 hebben wij de sleutel gekregen van ons paradijsje, een ruimtelijk huis met geschakelde garage en een grote tuin. Hier moest wel nog het een en ander aan verbouwd en aangepast worden. Daar zijn we nog steeds druk mee bezig! De woonkamer is zo goed als af, de rest van het huis staat nog op de planning (de hal, de slaapkamers, de badkamer, de zolder etc.).

Zoals je misschien wel hebt gezien hou ik van een zwart/wit interieur met grijs- en houttinten en veel planten in huis. Maar toch vind ik de lichte natuurlijke kleuren ook erg mooi. Misschien wordt dat de stijl van onze zolder…

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met ons interieur, de blogs, leuke DIY-projecten en tips & tricks. Voor nog meer porties dagelijkse inspiratie kan je me volgen op mijn instagram account interieurfanaad. Ik wens je in ieder geval heel veel lees- & kijkplezier!

Liefs,
Nadine
interieurfanaad

Hi! Welkom op interieurfanaad!

Geen spam uiteraard! Je kan één à twee mails in de maand verwachten.