Onmisbaar; een telefoonhoesje van FotoCadeau

Bij FotoCadeau is het mogelijk om allerlei producten te personaliseren met een eigen foto of afbeelding. Zo ook een hoesje voor je telefoon. Aangezien ik dagelijks wel een aantal uur op mijn telefoon spendeer, leek het me een goed plan om deze eens uit te proberen. Dus heb ik er eentje besteld met een koortje er aan. Ideaal voor tijdens dagjes weg wanneer je lekker veel foto’s wilt maken of als je juist vaak telefoontjes of appjes moet beantwoorden.

Wat is een telefoonhoesje met koord?

Een telefoonhoesje met koord is een beschermhoesje voor je mobiel die aan een ketting (koord) hangt. Hierdoor kan jij je telefoon heel makkelijk om je nek of aan je schouder hangen, zodat je ‘m niet altijd hoeft weg te stoppen in je tas, broek- of jaszak. Daarnaast is de kans dat je ‘m per ongeluk laat vallen ook een stuk kleiner.

Telefoonhoesje bedrukken Fotocadeau

Telefoonhoesje met foto bedrukken

Het leukste is dat je bij FotoCadeau je telefoonhoesje met je eigen foto of afbeelding kan laten bedrukken. Hierdoor maak je een uniek hoesje die niemand anders heeft. Zelf heb ik gekozen voor een leuke vakantie foto. Ik vind ‘m ideaal voor tijdens dagjes weg of voor op vakantie. Dan maak ik hele dag door foto’s, dus dat betekent dat ik ook constant me telefoon in mijn handen heb. Door ‘m aan mijn nek of schouder te hangen, kan ik mijn telefoon er heel snel bij pakken en ‘m daarna weer simpel terug hangen. Ideaal! Ook scheelt het heel wat extra krassen en beschadigingen aan mijn scherm, aangezien die nog wel eens uit mijn handen viel. Een telefoonhoesje met foto is trouwens ook heel leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, vriendin of vriend.

Een persoonlijk en uniek interieur

Wist je dat het bij FotoCadeau mogelijk is om nog honderden andere producten te laten bedrukken of te personaliseren? Bekijk bijvoorbeeld de huisnummerborden van FotoCadeau of de fotolijsten met vier foto’s. Je kan alles precies zo samenstellen als je zelf wilt en je hebt het vaak binnen een aantal dagen in huis. Met een klein budget geef je op deze manier je interieur een persoonlijke en unieke twist. 

Liefs,

Nadine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *