Dewey app

Tip voor leesliefhebbers; Dewey

Vind jij het heerlijk om weg te dromen in een goed boek? Even lekker me-time met een wijntje en een romantisch verhaal of juist een spannende thriller; ik hou er van! Maar ik doe het te weinig om te weten welke boeken ik ook écht leuk vind. Soms begin je, maar weet je gelijk na een aantal bladzijdes dat het niets voor jou is. Super zonde natuurlijk, aangezien boeken ook niet helemaal gratis zijn. Maar dit dilemma is voor mij nu voorbij. Wil je weten waarom? Lees dan vooral even verder…

Dewey app

Dewey App

Want ik maak nu gebruik van Dewey. Bij Dewey is het mogelijk een abonnement af te sluiten waarbij je elke twee maanden een nieuw boek toegestuurd krijgt. Door het opgeven van jouw favoriete thema’s, je lievelingsboek en favoriete schrijver, bepaalt Dewey welk boek jij hoogst waarschijnlijk ook heel leuk of interessant zal vinden.

Als je dus even geen inspiratie meer hebt of je weet, net zoals ik, niet welk boek je moet kiezen, is dit een ideale oplossing. En het leuke is, is dat zij niet altijd voor de standaard opties gaan. Zo word je dus elke keer weer verrast. Je hebt twee maanden de tijd om het boek te lezen, voordat je weer een nieuwe op de mat krijgt.

Gratis en betaald abonnement

Bij Dewey is er keuze tussen een gratis en betaald abonnement. Bij het gratis abonnement ontvang je allerlei gepersonaliseerde boekentips voor jou en/of je familie en vrienden. Deze boeken kan je dan ook direct kopen. Hiermee steun je kleinere lokale boekenhandels. Daarnaast is het mogelijk om een verlanglijstje te maken die je bijvoorbeeld kan delen voor je verjaardag of de feestdagen.

Wil je de verrassing ook direct al ontvangen? Dan kan je voor de betaalde optie kiezen. Zo ontvang je zes keer per jaar een boek die speciaal voor jou is uitgekozen door Dewey. Tijdelijk is het inclusief de verzending van de boeken. Bij Dewey Plus wordt er ook geput uit een iets andere selectie boeken dan bij de gratis variant. Hierdoor ontvang je bij de betaalde variant meer uniekere boeken.

Dit is het boek die ik als eerste heb ontvangen van Dewey. Zeker een aanrader!

Dewey als cadeau

Dewey is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen. Zeker de boekenliefhebber kan dit geschenk erg waarderen. Dus mocht je op zoek zijn naar een origineel cadeau; Dewey!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *