Neon verlichting van neoneo

Verrijk je interieur met neon verlichting

Ben je op zoek naar een originele en hippe manier om je interieur te verlichten? Denk dan eens aan neon verlichting van bijvoorbeeld NEONEO. Zij hebben een groot assortiment neon lampen. Zit jouw favoriet er niet bij? Ze doen ook volledig op maat gemaakte signs!

Neon verlichting in mijn interieur

Toffe quotes, designs of ontwerp zelf!

Neon verlichting kom je vaak tegen in clubs, barren of andere fancy plekken. Maar deze kleurrijke verlichting kan ook heel mooi binnen je interieur! Het leuke aan de neon signs van NEONEO is dat je naast hun eigen collectie neon verlichting, ook er voor kan kiezen om geheel je eigen ontwerp te laten maken. Heb je bijvoorbeeld een persoonlijke quote? Of vind je een bepaald symbool erg mooi? Dat kan allemaal! Maar ook bij de pre-designed signs weet ik zeker dat er wat voor jou bij zit. Ook deze kan je personaliseren door zelf jouw favo kleur en afmeting te kiezen.

NEONEO: Led Neon verlichting

NEONEO maakt voor hun neon verlichting gebruik van Led Neon in plaats van het traditionele glas neon. Door deze led neon is de lamp een stuk minder fragiel, vreet die minder energie (lekker duurzaam!), wordt de lamp minder warm en gaat die langer mee. Ook is het licht vaak feller dan bij een glas neon sign.

Kwaliteit neon verlichting

Als je wilt gaan voor neon verlichting in huis, is het belangrijk om niet altijd gelijk te kiezen voor de goedkoopste. Dit omdat aanbieders nogal verschillen in kwaliteit neon lampen. Zo kan goedkoop toch nog duurkoop worden. NEONEO vindt het waarborgen van kwaliteit belangrijk. Ze werken daarom met een professioneel team met meer dan 10 jaar ervaring en gebruiken alleen de beste onderdelen. Ook worden de signs voor verzending goed getest. Dus hoge kwaliteit, mooier licht en duurzaam staan bij NEONEO centraal.

Dus ben je op zoek naar een originele en toffe eyecatcher voor bijvoorbeeld in de woon- of slaapkamer? Dan is een neon sign misschien wel wat voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *